Bútor raktározás

Számos élethelyzet szükségessé teszi, hogy háztartása egészét, vagy egy részét raktároztassa. Lakáscsere során, lakásfelújítás vagy akár hosszabb külföldi munkavállalás esetén.

Az ügyfeleink raktározási igényeit saját, közösségi, továbbá, faládás lehetőségekkel tudjuk saját, illetve a kiemelt, állandó partnerünkön a www.zedstore.hu -n keresztül teljesíteni. Az átvételkor tételes listát készítünk az betárolásra kerülő ingóságokról, melynek alapján történik a majdani átadás. A raktározás zárt, riasztóval ellátott, a téli időszakban fűtött helységekben történik. A raktározás idején az ingóságok a Zed Store által biztosítási fedezett alatt állnak. Bútorait – dobozaidat elkülönítve, tároljuk. Gondoskodunk bútorai sértetlenségéről, biztonságáról! A be, és a kipakolás során profi költöztető csapatunk segít Önnek.
Ha valamire szüksége lenne, a későbbiekben bármikor hozzáférhet.

bútor raktározás

 

A háromféle raktározási lehetőségből az első lehetőség egy saját helység melyben csak az Ön holmija van. Előnye hogy az adott helységhez csak Önnek van kulcsa így csak Ön férhetsz hozzá. A hozzáférés egyszerűbb, a tárolás biztonságosabb. Azonban ebben az esetben magasabb m2 árakkal kell számolnia.

 

raktározás
A másik lehetőség, ha nem szeretne sokat áldozni rá, ha közös raktárt választ. A közös raktár lényege, hogy egy nagyobb helyiségben több ügyfél bútorai, egyszerre egy időben, egymástól elkülönítve „kupacokban” van tárolva.  A bútor halmazokat letakarva, felcímkézve tároljuk. Előnye hogy a raktározás m2 ára jóval kevesebb, mint a saját helyiségben történő raktározásé.

 

raktarozas-ladabanA harmadik lehetőség, ha hosszabb időre szeretné a bútorait, személyes dolgait tárolni, ha ládázzuk őket. Ebben az esetben is igen széleskörűek a lehetőségek.  A 0,5 m3 – 7m3-es ládáig szinte bármilyet rendelkezésedre tudunk biztosítani. Ládákat javasoljuk a műszaki berendezésekhez, vagy egyéb személyes tárgyakhoz, amelyeket nem szeretne közös helységekben tárolni, és a mennyisége nem jelentős.