Nemzetközi költöztetés

Társaságunk nem csak Európán belül közúton végez költöztetést, hanem harmadik országba, tengeren túlra, távol keletre. A tengeri konténeres szállítás mellett biztosítjuk Ügyfeleinknek a kisebb mennyiség esetén a gyorsabb, légi szállítás lehetőségét is.

Hogyan kaphat ajánlatot?

Nemzetközi költöztetés

  • Miután felkeresett bennünket és megadta az adatait, utána egy tájékoztatót küldünk Önnek a lehetséges szolgáltatásokról. Ezzel párhuzamosan kollégánk felkeresi Önt telefonon és egy feljegyzést készít a költöztetni kívánt ingóságokról. Ekkor kitérünk az egyéb kérésekre is. A feljegyzés alapján megajánljuk Önnek az általunk vélt legjobb ideális megoldást.
  • A részletes ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével.
  • Felmérés alapján: miután időpontot egyeztettünk, munkatársunk felkeresi Önt a lakásán és felmérést készít a költöztetendő ingóságokról. A felmérés során kitérünk minden egyedi igényre és elvárásokra. A megbeszéltek alapján elkészítjük írásos ajánlatunkat.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és kérjen egyedi személyre szabott ajánlatot.
 

 

Milyen csomagok közül választhat?

Alap csomag – Költözzön olcsón / Budget költöztetés

Hagyományos költöztetés az Ön közreműködésével. A szolgáltatás a szállítást és rakodást tartalmazza. Azoknak ajánljuk, akik önállóan szeretnék megoldani a csomagolást, és nem kívánják igénybe venni cégünk költöztető dobozait. Ha szeretné, segítünk a bútorszerelésben, vagy éppen a kényesebb bútordarabok védőcsomagolásában is. Tovább az árakhoz.

Komfort csomag – Költözzön kényelmesen!

Hogyan? Komfort csomagunk esetén biztosítjuk a költöztetéshez szükséges dobozokat, csomagolóanyagot a költözés előtt az Ön igényei szerint. Így időt és pénzt takaríthat meg.

Önnek csak a dobozokba történő csomagolást kell elvégeznie. Ha kéri, egy helyszíni felmérés alkalmával összeállítjuk a költözéséhez szükséges dobozkészletet. A költöztetést követően a dobozokat és a keletkezett hulladékot elszállítjuk.  tovább az ajánlatkérésre

Prémium csomag – Be- és kicsomagolás? – Bízza ránk!

Prémium csomagunkkal full service szolgáltatást kínálunk. A költözésen kívül a teljes be- és kicsomagolást, igény esetén a lakáskiegészítők le- és felszerelését is mi végezzük. Ön végezheti munkáját, miközben munkatársaink elvégzik Ön helyett a lakás tartalmának komplett összepakolását. tovább az ajánlatkérésre

Hogyan történik a gyakorlatban? 

 

Megrendeléskor újra pontosítjuk az esetlegesen felmerülő kérdéseket, a szállítandó mennyiséget és Önnel egyeztetve megtervezzük a költözés menetét. Egyeztetjük a csomagolással, egyéb extra kérésekkel kapcsolatos feladatokat.

A költözés napján a megrendelés szerint elvégezzük a becsomagolást és a felpakolást.
Teljes becsomagolás esetén mindent becsomagolunk, amit szeretne. Minden tárgyhoz megvan a megfelelő méretű dobozunk, vagy a bevált csomagolási technikánk. A csomagolás során ügyelünk a ruhái tisztaságára személyes tárgyai épségére. A dobozokat feliratozzuk.

A dobozolást követően előkészítjük a bútorokat, szükség szerint szétszereljük azokat, gondoskodunk a megfelelő védőcsomagolásukról. A felpakolás során csomaglistát készítünk az átvett ingóságokról. Ezt követően a teherautó elindul a fogadó címre vagy a raktárunkba függően a munka jellegétől.

Amennyiben kéri, tájékoztatjuk a szállítás folyamatáról, a rakomány helyzetéről.

A teherautó fogadó címre érkezését követően elvégezzük a lepakolást és a megbeszélt extra feladatokat.
Minden bútordarabot a helyére teszünk, a szétszerelt bútorokat összeszereljük, az általunk csomagolt darabokat kicsomagoljuk. A keletkezett használt csomagoló anyagot elszállítjuk.

Miután végrehajtottuk a költöztetést végigjárjuk a lakást és ellenőrizzük, hogy minden a helyén van -e.

Általában a mi feladatunk csak a szállítás, rakodás, és a bútorok, kényesebb tárgyak szét és összeszerelése, védőcsomagolása. A szervizünket kiegészíttetheti a dobozokba történő be és kicsomagolással, esetleg képek, lámpatestek, egyéb lakás kiegészítők le és felszerelésével.

Amennyiben kérdése merülne fel, akkor kérjük, keresd Ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk. ügyfélszolgálat@movingservice.hu